Placeholder

Hoe werkt Woninglabel.nl voor energielabel-adviseurs?

Bij de verkoop, verhuur en oplevering van gebouwen is het energielabel verplicht. Zo zijn er per jaar ruim 300.000 gebouweigenaren op zoek naar een energieprestatie adviseur (EP Adviseurs) die voor hun woning of bedrijfspand een energielabel op kan stellen. De klant vult in of hij op zoek is naar een energielabel voor een woning of voor een bedrijfspand. In het geval van een woning wordt er ook gevraagd naar het type woning. Woninglabel.nl geeft de klant een overzichtelijke vergelijking van de energielabel-adviseurs in de buurt. Op basis van jouw prijs, levertijd en beoordelingen vraagt de gebouweigenaar een energielabel bij je aan. Daarnaast kan de klant ook filteren op basis- en detailmethodiek.

Na een aanvraag in jouw werkgebied krijg je direct een opdrachtbevestiging conform alle wettelijke vereisten. Deze opdrachtbevestiging ontvangt jouw klant ook direct in zijn of haar mailbox. Je hoeft hierdoor géén offerte meer op te stellen en kunt direct aan het werk! De planning, facturatie en de levering van het energielabel doe je zelf. Ons systeem loodst je door de verschillende opdrachtfases totdat je laat weten dat het energielabel geleverd is.

De klant krijgt na afloop een korte vragenlijst toegestuurd en geeft op verschillende punten aan hoe tevreden hij is met jou als energielabel-adviseur. De reviews verschijnen vervolgens op jouw energielabel-adviseur profiel op Woninglabel.nl.

Vergelijk energielabel-adviseurs

Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid op basis van jouw gegevens.

Vergelijk nu