Placeholder

Hoeveel kan ik vragen voor een energielabel?

Hoeveel je vraagt voor een energielabel bepaal je bij Woninglabel.nl helemaal zelf. De klant geeft naast het adres ook aan om wat voor type gebouw het gaat en hoe groot deze is.

  • Bedrijfspanden of vier typen woningen (appartementen, rij/tussen, hoek/2-onder-1-kap of vrijstaand)
  • Verschillende gebruiksoppervlaktecategorieën met de mogelijkheid tot het afgeven van een offerte voor woningen van 250+ m² en bedrijfspanden van 2500+ m².
  • In het dashboard van je bedrijf geef je aan in welke werkgebieden je levert. Per werkgebied bepaal je jouw tarief en aanbod per combinatie van gebouwtype, gebruiksoppervlakte en methodiek. Dit alles pas je ook een ieder moment direct aan in je eigen dashboard.
  • Basis- of detailmethodiek

Je bepaalt je eigen prijs per combinatie van gebouwtype, gebruiksoppervlakte en methodiek. In je profiel kun je op elk moment je tarieven aanpassen.

Let op: het is van belang dat je voor elke klant dezelfde prijs hanteert die de klant in het overzicht voor jouw energielabel-adviesbureau te zien krijgt. De klant is zelf ook op de hoogte van deze regeling en zal in eerste instantie altijd in overleg gaan met de energieprestatie adviseur (EP Adviseur) als niet dezelfde prijs gehanteerd wordt. Voor grotere panden is er ook de optie om geen vaste prijs weer te geven, maar aan te geven dat er eerst een offerte moet worden opgevraagd. Komen jullie er vervolgens samen niet uit? Dan kun je contact opnemen met de Woninglabel.nl klantenservice door te mailen naar: info@woninglabel.nl, of te bellen met / een Whatsapp-bericht te sturen naar: 085 – 01 620 80.

Vergelijk energielabel-adviseurs

Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid op basis van jouw gegevens.

Vergelijk nu