Placeholder

Over Woninglabel.nl

Je hebt als gebouweigenaar gemiddeld één keer in de acht jaar een (nieuw) energielabel nodig. Logischerwijs is de energielabelmarkt niet direct een markt waarin je thuis bent. Uiteraard wil je wél een goed product en fijne dienstverlening tegen een scherp tarief. Wij maken het jou gemakkelijk door alle energieprestatie adviseurs (EP Adviseurs) bij jou in de buurt overzichtelijk weer te geven. We maken het je nog makkelijker door alle informatie over energielabels te verzamelen op één overzichtelijke plek. Zo vind je in korte tijd de energielabel-adviseur die het beste bij je past.

Uniek aan ons is dat we écht weten waar we over praten. Medeoprichters Maarten & Jos brengen de nodige ervaring mee binnen Woninglabel.nl. Ze zijn zelf energielabel-adviseurs met ruim 10 jaar ervaring in de energielabelmarkt. We staan dus zelf ook met de voeten in de klei (of eigenlijk het dak)! Maarten en Jos zijn de energieke ondernemers achter Ecocert, wat zich sinds de oprichting van Woninglabel.nl uitsluitend nog richt op de groot-zakelijke markt. Ecocert is zelf dan ook niet te vinden op het vergelijkingsplatform. Zo kunnen we jou en onze energielabel-adviseurs onafhankelijk en objectief faciliteren.

De energielabelmarkt is een relatief jonge markt en we kennen onze energielabel-adviseurs ook écht. We staan nauw met hen in contact. Dit om jou de beste ervaring met ons product te bieden en te doen waar wij blij van worden: jou verbinden met de beste energielabel-adviseur. En natuurlijk samen Nederland een stukje duurzamer maken!

Vergelijk energielabel-adviseurs

Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid op basis van jouw gegevens.

Vergelijk nu