Placeholder

Hoe selecteert de klant een energielabel-adviseur op Woninglabel.nl?

Op Woninglabel.nl voert de klant de postcode, huisnummer en het type gebouw in waarvoor deze een energielabel wenst aan te vragen. Ook kan hij aangeven of het om een energielabel gaat in de basis- of in de detailmethodiek. Wij halen vervolgens de oppervlakte van het gebouw uit het openbare BAG-register. Wil je meer weten over hoe we de gegevens van de klant ophalen? Lees dan hier verder.

Ben jij als energieprestatie adviseur (EP Adviseur) actief in het postcodegebied van de klant? Dan krijgt de klant de door jou gestelde prijs te zien voor het soort gebouw in de vergelijking van de beschikbare energielabel-adviseurs. De vergelijking van de beschikbare energielabel-adviseurs is standaard gesorteerd op de laagste aangeboden prijs.

Vervolgens kan de klant sorteren op levertijd en beoordelingen. Kom jij voor de klant als beste uit de vergelijking? Dan selecteert de klant jou als zijn energielabel-adviseur en krijg je een notificatie van de aanvraag in je mailbox. De klant heeft dan al zijn gegevens ingevuld in het aanvraagformulier, dus deze ontvang je ook in je mailbox. In je dashboard vind de opdrachtbevestiging conform alle wettelijke vereisten. Deze opdrachtbevestiging ontvangt jouw klant ook direct in zijn of haar mailbox. Vervolgens kun je zelf een afspraak inplannen.

Vergelijk energielabel-adviseurs

Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid op basis van jouw gegevens.

Vergelijk nu