Placeholder

Informatie

Woninglabel.nl helpt jou als energieprestatie adviseur (EP Adviseur) met het makkelijk verkrijgen en uitvoeren van goede opdrachten in een prettig werkgebied. Hiervoor koppelen we de zoekopdracht van potentiële klanten aan het aanbod die de verschillende aanbieders op het platform opgeven. Je werkt onder je eigen bedrijfsnaam en certificering. Woninglabel.nl zorgt voor een goed gevulde agenda voor slechts € 29,50 excl. BTW per verkregen opdracht voor woningen en € 39,50 excl. BTW voor bedrijfspanden.

Voordelen van Woninglabel.nl

Sluit je jouw bedrijf aan bij Woninglabel.nl? Dan kun je rekenen op de volgende voordelen:

Meer Omzet

Jij bepaalt zelf jouw tarief per gebouwtype, oppervlakte en methodiek. Wij kopen vervolgens jouw marketing collectief en scherp in. Bespaar tijd en geld: klanten geven jou direct een opdracht tot dienstverlening en wij bieden jou een unieke 7-daagse opdrachtgarantie. Er zijn geen inschrijfkosten, je betaalt € 29,50 excl. BTW per verkregen opdracht voor woningen en € 39,50 excl. BTW voor bedrijfspanden.

Meer Bereik

Woninglabel.nl zorgt voor meer aanvragen in jouw werkgebied. Groeit je bedrijf of dichterbij huis werken? Pas je werkgebied direct aan! Je werkt daarnaast onder je eigen naam en certificering. Wij verzamelen jouw beoordelingen voor je en promoten deze en jouw bedrijf via onze marketing kanalen.

Gemak

Woninglabel.nl zorgt ervoor dat jij kunt doen waar je energie van krijgt. Kiest de gebouweigenaar jou? Dan ontvang je een opdrachtbevestiging conform alle wettelijke vereisten en kan je direct aan de slag. Geen tijdrovende offertes meer! In je eigen dashboard pas je ook elk moment je levertijd en dagelijkse beschikbaarheid aan.

Waardering

Bij Woninglabel.nl verzamel je beoordelingen en bouw je aan je eigen merk! Om ervoor te zorgen dat veel klanten een review voor jou achterlaten verloten wij onder iedere 50 ontvangen reviews een gratis energielabel! Jij factureert je klant gewoon zoals je gewend bent, wij regelen de rest.

Marktkennis

Bij Woninglabel.nl profiteer je mee van de marktkennis die we opbouwen.

Echte opdrachten

De klant geeft via Woninglabel.nl één bedrijf een opdracht tot dienstverlening. Na het ontvangen van de aanvraag bieden wij een opdrachtgarantie van 7 volledige dagen aan. Hier maak je gemakkelijk aanspraak op wanneer je buiten je eigen toedoen om een aanvraag onverhoopt niet kan uitvoeren.

Woninglabel.nl werkt voor energielabel-adviseurs

Hoe werkt Woninglabel.nl voor jou als energielabel-adviseur? Nou zo!

Aanvraag

De gebouweigenaar geeft zijn adresgegevens en woningtype op. Wij halen vervolgens de gebruiksoppervlakte uit het openbare BAG-register. De klant vergelijkt op basis van prijs, levertijd en beoordeling de beschikbare bedrijven voor zijn locatie en vraagt het energielabel bij jou aan!

Opname

Je ontvangt de aanvraag met alle informatie en jouw wettelijke conforme opdrachtbevestiging in je eigen overzichtelijke dashboard. Je maakt zelf een afspraak met de gebouweigenaar, doet de gebouwopname en stelt het energielabel op.

Levering

Je levert het energielabel aan de gebouweigenaar en factureert de klant zelf zoals je gewend bent. Wij vragen vervolgens jouw klant om een beoordeling. Wij versturen jou tweemaandelijks een verzamelfactuur met de opdrachtvergoedingen van € 29,50 excl. BTW per verkregen opdracht voor woningen en € 39,50 excl. BTW voor bedrijfspanden.

Meld je nu aan

Aanmelden is gratis, je zit nergens aan vast en het levert je bij aanmelding direct promotie op. Hoe dat dan werkt?

Meld je aan

Na aanmelding krijg je gelijk toegang tot je eigen dashboard. Vul je gegevens en producten in en je bent nu klaar om opdrachten te ontvangen! We maken graag kennis met je om onze samenwerking te beklinken!

Bedrijfspromotie

Je bent direct zichtbaar op onze website en wij gaan gelijk aan de slag met onze marketingactiviteiten om opdrachten voor jou binnen te halen. Ook promoten we onze samenwerking en jouw bedrijf in de gehele branche en naar jouw potentiële klanten.

Ontvang opdrachten

Zoekt een gebouweigenaar een energielabel in het door jou opgegeven werkgebied? Dan worden jouw profiel en jouw voorwaarden getoond en vraagt de klant het energielabel bij jou aan. Je werkt onder je eigen naam en beheert zelf je agenda.

Vergelijk energielabel-adviseurs

Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid op basis van jouw gegevens.

Vergelijk nu