Placeholder

Heb ik recht op staffelkorting wanneer ik veel energielabels opstel via Woninglabel.nl?

Vanuit Woninglabel.nl hebben we vaak over staffelkorting voor grotere aantallen energielabels nagedacht. We hebben uiteindelijk toch besloten dat staffelkorting tegen onze principes in gaat. Zo staan we bij Woninglabel.nl voor transparantie en een eerlijke markt. Het invoeren van staffelkorting zou betekenen dat grotere aangesloten bedrijven in de regel relatief minder per opdracht betalen dan een aangesloten zelfstandige ondernemer die eerder tegen een beperkte capaciteit aan loopt. Om het platform eerlijk te houden brengen we zodoende een vast tarief per opdracht in rekening. Zo is het transparant hoeveel iedere gebruiker per verkregen opdracht betaalt.  

We willen Woninglabel.nl juist zo toegankelijk mogelijk houden voor ZZP’ers. Het kan namelijk een hele klus zijn om als ZZP’er goed vindbaar te zijn voor de klant. Via Woninglabel.nl faciliteren wij een onafhankelijk vergelijkingsplatform waar klant en energieprestatie adviseur (EP Adviseur) effectief met elkaar verbonden worden. Door de mogelijkheid voor de klant om te kunnen filteren op prijs, levertijd en beoordeling rolt altijd de beste energielabel-adviseur voor hem uit de vergelijking. Wil je meer weten over de objectiviteit van Woninglabel.nl? Lees dan hier verder over de objectiviteit van Woninglabel.nl.

Daarnaast hanteren we bij Woninglabel.nl geen voorkeursposities in de vorm van een ‘beste keuze’ bijvoorbeeld. Op die manier blijven we objectief en garanderen wij onze transparantie en objectiviteit naar zowel de energielabel-adviseur als de klant.

Vergelijk energielabel-adviseurs

Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid op basis van jouw gegevens.

Vergelijk nu