Placeholder

Hoe objectief is de vergelijking van Woninglabel.nl?

Objectiviteit en transparantie, daar staat Woninglabel.nl voor! De vergelijking van de beschikbare energieprestatie adviseurs (EP Adviseurs) in een bepaald werkgebied kan worden gesorteerd op de laagste aangeboden prijs, levertijd of of de beste beoordeling. Een door Woninglabel.nl bepaalde ‘beste keuze’? Daar doen wij niet aan. Zo hanteert Woninglabel.nl geen voorkeursposities in de vergelijking of mogelijkheden om deze te kopen. Zo garanderen wij onze objectiviteit en transparantie, zowel naar de energielabel-adviseur als naar de klant.

Ik lees dat Woninglabel.nl is opgezet door de ondernemers achter Ecocert. Hoe zit dat dan?

Ecocert richt zich uitsluitend op de commerciële energielabelmarkt voor grotere gebouwportefeuilles. Woninglabel.nl richt zich daarentegen op particuliere woningeigenaren, makelaars van deze woningen en mkb’ers.

De ondernemers achter Ecocert hebben gezamenlijk meer dan 20 jaar ervaring met het opstellen van energielabels voor alle soorten gebouwen. Onze opgedane kennis zetten zij graag in om voor zowel de energielabel-adviseur als voor de gebouweigenaar een platform te bieden waar men elkaar kan vinden. Het doel is om op die manier de energielabelmarkt een stuk transparanter te maken, door het bieden van een onafhankelijk vergelijkingsplatform waar klant en energielabel-adviseur met elkaar verbonden worden.

Vergelijk energielabel-adviseurs

Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid op basis van jouw gegevens.

Vergelijk nu