Placeholder

Kan ik me als ZZP’er aanmelden bij Woninglabel.nl?

Ja dat kan heel goed zelfs! Juist als ZZP’er of als kleine onderneming kan het een hele klus zijn om goed vindbaar te zijn voor de klant. Woninglabel.nl zorgt ervoor dat je zichtbaar bent voor de klant.

Waarom is Woninglabel.nl voor jou als ZZP’er aantrekkelijk?

Zodra je je hebt aangemeld bij Woninglabel.nl en nadat we je gegevens hebben goedgekeurd, beginnen wij met de gratis promotie voor jouw bedrijf. We gaan direct aan de slag met onze marketingactiviteiten om ervoor te zorgen dat jij straks een goedgevulde agenda hebt. Daarnaast promoten we onze samenwerking ook via onze marketing kanalen en ben je permanent zichtbaar als een van onze energieprestatie adviseurs (EP Adviseurs) op de website van Woninglabel.nl. Is een gebouweigenaar in jouw werkgebied op zoek naar een energielabel? Dan worden jouw profiel en jouw voorwaarden in de resultaten getoond en vraagt de klant bij jou het energielabel aan. Je werkt onder je eigen naam en beheert zelf je agenda.

Ondanks het feit dat er ook grotere energielabel-adviseurs bij Woninglabel.nl zijn aangesloten, ondervind je hier als kleine ZZP’er geen nadeel van. Woninglabel.nl is namelijk volledig objectief. Woninglabel.nl staat namelijk voor objectiviteit en transparantie. De vergelijking van beschikbare energielabel-adviseurs die de klant in zijn gebied te zien krijgt is standaard gesorteerd op de laagste aangeboden prijs. De klant kan vervolgens ook sorteren op levertijd en beoordeling. Wil je weten hoe de beoordeling van Woninglabel.nl werkt? Lees dan hier verder over beoordeling. Wij doen bij Woninglabel.nl ook niet aan een ‘beste keuze’. Op die manier hanteren we bij Woninglabel.nl geen voorkeursposities in de vergelijking voor de klant en bieden we ook geen mogelijkheden om voorkeursposities te kopen. Zo garanderen wij onze transparantie en objectiviteit, zowel naar de energielabel-adviseur als naar de klant.

Vergelijk energielabel-adviseurs

Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid op basis van jouw gegevens.

Vergelijk nu