Placeholder

Affiliate Partner Programma

Woninglabel.nl is hét vergelijkingsplatform voor het vinden van een energielabel-adviseur. Bij Woninglabel.nl houden we van samenwerken! Daarom hebben we speciaal voor jou een samenwerkingsprogramma ontwikkeld: het Affiliate Partner Programma.

Met het Affiliate Partner Programma kun jij, jouw klant of een relatie via een unieke link eenvoudig een aanvraag doen voor de opname van een energielabel. Gebruik jij, jouw klant of een relatie jouw link, dan ontvang jij als Affiliate Partner van ons een ‘kick-back’.

Gecertificeerde energielabel-adviseurs voeren binnen transparante opnametermijnen en tegen heldere prijzen inspecties uit waar kwalitatieve energielabels uitrollen. De opnames voldoen altijd aan de eisen van de NTA-8800 norm.

Op deze pagina leggen wij jou precies uit hoe Woninglabel.nl en ons Affiliate Partner Programma werkt.

Hoe werkt Woninglabel.nl?

Op ons onafhankelijke platform kun je alle energielabel-adviseurs vergelijken op één plek. Eerst kies jij, jouw klant of een relatie, na het opgeven van de gevraagde gegevens, in onze vergelijker een energielabel-adviseur. Dit kan door te vergelijken op prijs, beoordeling of levertijd. De energielabel-adviseur neemt vervolgens contact op met jou, jouw klant of een relatie voor het maken van een afspraak. Daarna komt de adviseurs langs voor de opname en stelt het energielabel op. Het energielabel ontvang jij, jouw klant of een relatie vervolgens per e-mail.

Bij Woninglabel.nl bieden wij een onafhankelijke vergelijking van gecertificeerde energielabel-adviseurs. Ook geef je meteen een opdracht tot dienstverlening. Je hoeft dus niet te wachten op offertes, de energielabel-adviseur levert altijd voor het tarief op onze website. Voor jou, jouw klant of een relatie kost de vergelijker helemaal niks! Wel ontvang jij, als Affiliate Partner, een ‘kick-back’, wanneer de aanvraag wordt gedaan via jouw unieke link.

Over Ons

Uniek aan ons is dat we écht weten waar we over praten. Mede-Oprichters Maarten & Jos brengen de nodige ervaring mee binnen Woninglabel.nl. Ze zijn zelf energielabel-adviseurs met ruim 10 jaar ervaring in de energielabelmarkt. We staan dus zelf ook met de voeten in de klei (of eigenlijk het dak)! Maarten en Jos zijn de energieke ondernemers achter Ecocert, wat zich sinds de oprichting van Woninglabel.nl uitsluitend nog richt op de zakelijke markt. Ecocert is zelf dan ook niet te vinden op het vergelijkingsplatform. Zo kunnen we jou en onze energielabel-adviseurs onafhankelijk en objectief faciliteren.

De energielabelmarkt is een relatief jonge markt en we kennen onze energielabel-adviseurs ook écht. We staan nauw met hen in contact. Dit om jou de beste ervaring met ons product te bieden en te doen waar wij blij van worden: jou verbinden met de beste energielabel-adviseur. En natuurlijk samen Nederland een stukje duurzamer maken!

Affiliate Partner Worden

Ben je inmiddels benieuwd naar hoe ons Affiliate Partner Programma precies werkt? Lees dan nog even verder! Als Affiliate Partner verwijs je jouw klanten of relaties door naar Woninglabel.nl via een voor jou uniek gegenereerde link. Wanneer jij, jouw klant of een relatie een energielabel op Woninglabel.nl aanvraagt via jouw unieke link, dan nemen wij dit waar in ons systeem en ontvang jij een ‘kick-back’.

Per aanvraag ontvang je van ons een ‘kick-back’ in de vorm van 25 Woninglabel Punten. Deze punten zijn in te wisselen voor mooie producten. Producten die wij veelal afnemen bij onze ‘preferred suppliers’ voor de inkoopprijs, waardoor jij (in punten) minder betaalt dan in de winkel. Zo heb jij, jouw klant of relatie niet alleen met gemak een energielabel, maar ontvang jij ook zonder omkijken een constante stroom aan aandraagvergoedingen die je kunt inwisselen voor mooie producten.

Heb je besloten dat je Affiliate Partner van Woninglabel.nl wilt worden? Dan hebben wij een concreet stappenplan voor je opgesteld, zodat je direct aan de slag kan.

  1. Deze link opent een scherm met een formulier. Via dit formulier kun je jouw bedrijf inschrijven voor het Affiliate Partner Programma. Vul alle velden in en lees in alle rust even onze Algemene Voorwaarden door. Klik vervolgens op ‘Aanmelden’.
  2. Na het aanmelden ontvang je van ons je unieke link per e-mail. Deze link kun je kopiëren, om vervolgens elders te gebruiken. Geef deze bijvoorbeeld door aan je klanten of relaties, of verwerk deze in een artikel op je website. Uiteraard kun je deze ook zelf gebruiken. Meer ideeën opdoen over hoe je je unieke link nog efficiënter kunt gebruiken voor het generen van punten? Lees dan onze blog over dit onderwerp.
  3. Zo, je bent er helemaal klaar voor. Tweewekelijks ontvang je van ons een update per e-mail, met daarin je puntensaldo. Heb je voldoende punten gespaard en wil je jouw punten inwisselen tegen één van de producten in onze catalogus? Dan kun je een e-mail sturen naar info@woninglabel.nl, met daarin jouw wensen. Wij bestellen dan jouw product, schrijven de punten af en zorgen dat het product spoedig bij jou op de stoep ligt.

Mocht je nog verdere vragen hebt over het Affiliate Partner Programma van Woninglabel.nl, dan helpen we je uiteraard graag! Je kan mailen naar: info@woninglabel.nl, of bellen met / een Whatsapp-bericht sturen naar: 085 – 01 620 80. 

Veel succes!

Vergelijk energielabel-adviseurs

Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid op basis van jouw gegevens.

Vergelijk nu