Placeholder

Wat kost Woninglabel.nl?

Iedere gecertificeerde energieprestatie adviseur (EP Adviseur) kan zich gratis en vrijblijvend aanmelden bij Woninglabel.nl. Je aanmelding levert je direct gratis bedrijfspromotie op. Via onze marketing kanalen promoten we onze samenwerking, en ben je blijvend zichtbaar als één van de bij Woninglabel.nl aangesloten bedrijven.

Je betaalt een vast lage vergoeding van € 29,50 excl. BTW per ontvangen opdracht voor woningen en € 39,50 excl. BTW voor bedrijfspanden.

Wat krijg je hier voor terug? Een plek op hét energielabel-vergelijkingsplatform van Nederland. Door onze effectieve filtermogelijkheden is de kans groot dat jij aanvragen in jouw werkgebied binnenkrijgt. De klant vult zijn gegevens in in onze vergelijker en krijgt meteen een overzicht te zien van de energielabel-adviseurs in de buurt. Door vervolgens te filteren op prijs, beoordeling en levertijd eindigt de klant bij de energielabel-adviseur die het meest geschikt is voor zijn situatie. Op die manier brengt Woninglabel.nl gericht klant en energielabel-adviseur in verbinding. Zo is jouw agenda goed gevuld met aanvragen die passen binnen jouw werkgebied.

Door onze effectieve marketingstrategieën is Woninglabel.nl hét energielabel-vergelijkingsplatform van Nederland. Wij werken continu aan onze merknaam en optimaliseren dagelijks de gebruikerservaring op Woninglabel.nl. Zo is Woninglabel.nl niet alleen de go-to website voor het vinden van een energielabel-adviseur, maar ook nog eens het meest gebruiksvriendelijke vergelijkingsplatform voor energielabels.

Vergelijk energielabel-adviseurs

Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid op basis van jouw gegevens.

Vergelijk nu