Placeholder

Voor een portefeuille

Ook het aanvragen van energielabels voor een portefeuille is mogelijk en extreem eenvoudig via Woninglabel.nl! Wanneer jij een portefeuille bij ons aanbiedt, dan ontvang je zo snel mogelijk van ons drie op maat gemaakte offertes. Dit alles gebeurt, tot de opdracht voor dienstverlening, volledig anoniem. Zodat jij onafhankelijk en objectief kunt vergelijken. Zo profiteer je ook voor een portefeuille van de beste prijs, kwaliteit en levertijd. Zonder enig gedoe! Zodra jij jouw keuze voor een energieprestatie adviseur (EP Adviseur) hebt gemaakt voeren wij de woningen op in ons systeem, maken we de opdracht tot dienstverlening klaar en brengen wij jou in contact met de adviseur. Makkelijk, toch?

Het aanbieden van een portefeuille kan eenvoudig door te mailen naar: info@woninglabel.nl, of te bellen met / een Whatsapp-bericht te sturen naar: 085 – 01 620 80. 

Waarom een energielabel?

Het energielabel is wettelijk verplicht door de overheid, met enkele uitzonderingen. Wanneer je een woning of bedrijfspand verkoopt, verhuurt of nieuw laat bouwen moet er een energielabel aanwezig zijn. Kun je geen geldig energielabel laten zien? Dan kan een boete volgen. Daarnaast mogen woningcorporaties en particuliere verhuurders vanaf 2030 geen woningen meer verhuren met een energielabel E, F, of G. Dat staat in nieuwe verduurzamingsplannen van minister Hugo de Jonge. 580.000 huurwoningen hebben momenteel nog zo’n slecht energielabel.

Waarom Woninglabel.nl?

Wanneer je een energielabel nodig hebt, dan heb je behoefte aan snelheid en flexibiliteit. Je wilt dat alles goed en snel wordt geregeld en uiteraard met een glimlach en voor een scherp tarief. Dat is precies waarom ook grotere opdrachtgevers kiezen voor Woninglabel.nl! Op Woninglabel.nl vergelijken we alle energielabel-adviseurs en zorgen we ervoor dat je de energielabel-adviseur vindt die bij je past. Wij staan bij Woninglabel.nl voor het makkelijk maken van moeilijke dingen. Daarom beoordelen onze klanten ons gemiddeld met 4,9 sterren. Hier zijn we trots op en dit geeft ons de energie om jou de beste service te verlenen!

Het aanbieden van een portefeuille kan eenvoudig door te mailen naar: info@woninglabel.nl, of te bellen met / een Whatsapp-bericht te sturen naar: 085 – 01 620 80. 

Vergelijk energielabel-adviseurs

Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid op basis van jouw gegevens.

Vergelijk nu