Placeholder

Over Woninglabel.nl

Je hebt als gebouweigenaar gemiddeld één keer in de acht jaar een (nieuw) energielabel nodig. Logischerwijs is de energielabelmarkt niet direct een markt waarin je thuis bent. Uiteraard wil je wél een goed product en fijne dienstverlening tegen een scherp tarief. Wij maken het jou gemakkelijk door alle energieprestatie adviseurs (EP Adviseurs) bij jou in de buurt overzichtelijk weer te geven. We maken het je nog makkelijker door alle informatie over energielabels te verzamelen op één overzichtelijke plek. Zo vind je in korte tijd de energielabel-adviseur die het beste bij je past.

Uniek aan ons is dat we écht weten waar we over praten. Medeoprichters Maarten & Jos brengen de nodige ervaring mee binnen Woninglabel.nl. Gezamenlijk hebben we ruim 20 jaar ervaring in de energielabelmarkt. We staan dus zelf ook met de voeten in de klei (of eigenlijk het dak)! Maarten en Jos zijn de energieke ondernemers achter Ecocert, wat zich sinds de oprichting van Woninglabel.nl uitsluitend nog richt op de groot-zakelijke markt. Ecocert is zelf dan ook niet te vinden op het vergelijkingsplatform. Zo kunnen we jou en onze energielabel-adviseurs onafhankelijk en objectief faciliteren.

De energielabelmarkt is een relatief jonge markt en we kennen onze energielabel-adviseurs ook écht. We staan nauw met hen in contact. Dit om jou de beste ervaring met ons product te bieden en te doen waar wij blij van worden: jou verbinden met de beste energielabel-adviseur. En natuurlijk samen Nederland een stukje duurzamer maken!

Onze Missie

Woninglabel.nl is op de missie om alle bestaande woningen en bedrijfspanden in Nederland te voorzien van een energielabel.

Onze Visie

Het energielabel moet geen ingewikkelde verplichting zijn, maar het moet voordelig, snel en betrouwbaar aan te vragen zijn.

Onze Kernwaarden

Voordelig

Bij ons vergelijk je alle gecertificeerde energielabel-adviseurs bij jou in de buurt onafhankelijk op prijs, levertijd en beoordeling. Zo profiteer jij gegarandeerd van de beste deal en de scherpste prijs van Nederland. Daarnaast betaal je pas bij ontvangst van het energielabel en wordt deze voor je geregistreerd bij de overheid.

Snel

Logischerwijs is de energielabelmarkt niet een markt waarin je direct thuis bent. Wij proberen daarom het aanvragen van een energielabel voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken. Door onze meest volledige vergelijking van Nederland profiteer je van snelheid & flexibiliteit en kun jij je energielabel al binnen één werkdag ontvangen.

Betrouwbaar

Uniek aan ons is dat we écht weten waar we over praten. Ons team heeft gezamenlijk meer dan 20 jaar ervaring in de energielabelmarkt. Vanuit onze kennis gedreven aanpak dragen wij als de officiële vergelijkingswebsite voor energielabels dan ook graag bij aan maatschappelijk belang. Dit doen wij onder andere door de energielabelmarkt transparant te maken.

Klantgericht

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt, zo vind je bij ons alle informatie over energielabels. Heb je toch vragen? Wij zijn telefonisch, per e-mail of via Whatsapp bereikbaar voor al je vragen. Klaar voor het aanvragen? Vergelijk, selecteer en klaar. Offertes opvragen is verleden tijd.

Vergelijk energielabel-adviseurs

Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid op basis van jouw gegevens.

Vergelijk nu