Alle energielabel-adviseurs op één plek
Geen gedoe
Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid
8.8 / 10(478 reviews)

Over ons

Maak kennis met het Woninglabel.nl Team! Wij staan voor je klaar om jou gemakkelijk en snel aan een energielabel te helpen. Want, wij zijn goed in de verbinding leggen tussen de bij Woninglabel.nl aangesloten bedrijven en jou als gebouweigenaar op zoek naar een energielabel!

Je hebt als gebouweigenaar gemiddeld één keer in de acht jaar een (nieuw) energielabel nodig. Logischerwijs is de energielabelmarkt niet direct een markt waarin je thuis bent. Uiteraard wil je wél een goed product en fijne dienstverlening tegen een scherp tarief. Wij maken het jou gemakkelijk door alle energielabel-adviseurs bij jou in de buurt overzichtelijk weer te geven. We maken het je nog makkelijker door alle informatie over energielabels te verzamelen op één overzichtelijke plek. Zo vind je in korte tijd de energielabel-adviseur die het beste bij je past.

Onafhankelijk & Objectief

Uniek aan ons is dat we écht weten waar we over praten. Medeoprichters Maarten & Jos brengen de nodige ervaring mee binnen Woninglabel.nl. Ze zijn zelf energielabel-adviseurs met ruim 10 jaar ervaring in de energielabelmarkt. We staan dus zelf ook met de voeten in de klei (of eigenlijk het dak)! Maarten en Jos zijn de energieke ondernemers achter Ecocert, wat zich sinds de oprichting van Woninglabel.nl uitsluitend nog richt op de commerciële markt. Ecocert is zelf dan ook niet te vinden op het vergelijkingsplatform. Zo kunnen we jou en onze energielabel-adviseurs onafhankelijk en objectief faciliteren.

De energielabelmarkt is een relatief jonge markt en we kennen onze adviseurs ook écht. We staan nauw met hen in contact. Dit om jou de beste ervaring met ons product te bieden en te doen waar wij blij van worden: jou verbinden met de beste energielabel-adviseur. En natuurlijk samen Nederland een stukje duurzamer maken!

Prettig kennis te maken!

Vacature – Online Marketeer

Heb jij affiniteit met vastgoed, duurzaamheid en online marketing? En, heb jij altijd al van (online) ondernemerschap willen proeven? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Lees meer over de vacature en solliciteer eenvoudig via de onderstaande knop.

Vacature – Secretarieel Medewerker

Heb jij affiniteit met vastgoed en duurzaamheid? En ben je klantgericht? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Lees meer over de vacature en solliciteer eenvoudig via de onderstaande knop.

Vergelijk energielabel-adviseurs

Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid op basis van jouw gegevens.

Vergelijk nu