Placeholder

Woninglabel.nl betrekt splinternieuwe kantoorruimte

4 March 2024Jelmer Jasken

Met trots delen wij onze recente verhuizing naar een nieuw kantoor! Sinds januari hebben Ecocert Groningen – Ecocert Franchise – Woninglabel.nl en TMS Holland de overstap gemaakt van de Winschoterdiep naar onze nieuwe locatie aan de Van Elmptstraat 8, 9723 ZL in Groningen.

Een nog betere werkomgeving

Deze verhuisbeslissing kwam voort uit de snelle groei die onze diverse ondernemingen hebben doorgemaakt. Het is een logische stap in ons streven om voorop te blijven lopen in energie- en verduurzamingsadvies in Nederland. Onze nieuwe plek biedt ruimte in overvloed voor al onze gewaardeerde collega’s om te werken in een rustige omgeving. Dit draagt bij aan een nog betere werkomgeving voor ons team en zal onze organisaties op diverse manieren ten goede komen.

Entree nieuw kantoor Woninglabel.nl - TMS Holland & Ecocert.

Verbeterde zichtbaarheid

Het nieuwe kantoor vergroot de zichtbaarheid van onze bedrijven, waardoor we meer mensen bewust kunnen maken van ons werk op het gebied van energie- en verduurzamingsadvies. Daarnaast is de bereikbaarheid verbeterd, gelegen nabij de Zuidelijke Ringweg van Groningen en het Europapark, zowel goed bereikbaar met het openbaar vervoer als met de auto, fiets of te voet.

Betere ontvangstfaciliteiten

Naast de verbeterde zichtbaarheid en bereikbaarheid biedt ons nieuwe kantoor ook betere ontvangstfaciliteiten. We hebben meer en verbeterde ruimtes om onze gewaardeerde klanten te ontvangen. Onze deur staat altijd open voor bezoekers die ons nieuwe kantoor willen bewonderen onder het genot van een kop koffie of iets anders.

De verhuizing stelt ons ook in staat om toegewijde ruimte te bieden aan de verschillende teams binnen onze organisaties, waardoor onze medewerkers in alle rust en efficiëntie kunnen werken en nog betere resultaten kunnen behalen.

Werkruimte voor de adviseurs van Ecocert en TMS Holland.

Namens al onze organisaties willen we iedereen hartelijk danken voor het voortdurende vertrouwen. We blijven ons inzetten om hoogwaardige diensten te leveren aan onze gewaardeerde klanten, partners en alle andere zakelijke relaties. Ter viering van deze mijlpaal organiseren we binnenkort een feestelijke opening van ons nieuwe kantoor. Een uitnodiging hiervoor volgt spoedig.

Ben je nieuwsgierig naar ons nieuwe kantoor aan de Van Elmptstraat en wil je meer zien dan alleen foto’s? Kom dan gerust langs voor een kop koffie! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen.

De kantine nieuw kantoor Woninglabel.nl.
Vergelijk energielabel-adviseurs

Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid op basis van jouw gegevens.

Vergelijk nu

Meer labelnieuws

Placeholder
16 July 2024

EnergielabelMonitor biedt inzicht in energielabels van panden in alle Nederlandse gemeenten

Placeholder
8 July 2024

Natuurlijke ventilatie in je huis voor een gezond binnenklimaat

Placeholder
1 July 2024

Verbouwen of verhuizen: wat is de beste keuze?

Placeholder
10 June 2024

7 slimme tips voor duurzaam en milieuvriendelijk wonen