Placeholder

Woninglabel.nl gaat verhuizen

9 October 2023Jelmer Jasken

Vol trots maken wij bekend dat er per 1 januari 2024 een opwindende nieuwe fase begint voor onze bedrijven: Ecocert Groningen, Ecocert Franchise, Woninglabel.nl en TMS Holland. Na jarenlang met toewijding en passie te hebben gewerkt aan het Winschoterdiep 50 in Groningen, maken we ons nu klaar voor een volgende stap. Onze bedrijven zullen hun deuren openen op een nieuw adres, aan de Van Elmptstraat 8 in Groningen.

De beslissing om te verhuizen is het logische gevolg van de snelle groei die onze verschillende ondernemingen hebben doorgemaakt. We hebben de afgelopen jaren een opwindende reis meegemaakt en zijn dankbaar voor het vertrouwen dat onze opdrachtgevers in ons hebben gesteld. Deze groei heeft echter ook uitdagingen met zich meegebracht, met name op het gebied van werkplekken voor al onze gewaardeerde collega’s. Met onze verhuizing naar de Van Elmptstraat 8 kunnen we deze uitdagingen het hoofd bieden en een nog betere werkomgeving creëren voor ons team. We zijn ervan overtuigd dat deze stap onze organisatie daarnaast ook ten goede zal komen op andere manieren:

Verbeterde zichtbaarheid

Onze nieuwe locatie biedt een betere zichtbaarheid voor onze organisaties, wat ons in staat stelt om nog meer mensen bewust te maken van ons werk in energie- en verduurzamingsadvisering. We zijn vastbesloten om bij te dragen aan een duurzamere toekomst voor Nederland en daarbuiten, en dit nieuwe adres zal ons helpen dit doel te bereiken.

Verbeterde ontvangstfaciliteiten

We hebben op onze nieuwe locatie meer en verbeterde plekken om onze gewaardeerde klanten te ontvangen. Onze deuren staan altijd voor je open, en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze nieuwe ruimtes.

Toegewijde ruimtes voor teams

Met de verhuizing kunnen we toegewijde ruimtes creëren voor de verschillende teams binnen onze organisaties. Dit zal onze medewerkers in staat stellen om in alle rust en efficiëntie te werken, en zo nog betere resultaten te behalen.

We zijn van mening dat deze verhuizing een logische volgende stap is in ons traject als koploper binnen de energie- en verduurzamingsadvisering in Nederland. Het begon allemaal 12,5 jaar geleden in Veendam, en sindsdien hebben we met passie gewerkt aan de verdere groei van onze organisaties.

We willen iedereen hartelijk bedanken voor het voortdurende vertrouwen. We kijken uit naar de nieuwe mogelijkheden die deze verhuizing met zich meebrengen en blijven toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten aan onze gewaardeerde klanten. Als je vragen hebt over de verhuizing of andere zaken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat voor je klaar!

Vergelijk energielabel-adviseurs

Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid op basis van jouw gegevens.

Vergelijk nu

Meer labelnieuws

Placeholder
16 July 2024

EnergielabelMonitor biedt inzicht in energielabels van panden in alle Nederlandse gemeenten

Placeholder
8 July 2024

Natuurlijke ventilatie in je huis voor een gezond binnenklimaat

Placeholder
1 July 2024

Verbouwen of verhuizen: wat is de beste keuze?

Placeholder
10 June 2024

7 slimme tips voor duurzaam en milieuvriendelijk wonen