Placeholder

De Maarten legt uit Serie

10 May 2022Jelmer Jasken

In een serie van vier video’s legt Maarten van Woninglabel.nl veelgestelde vragen uit. Dus leun achterover, druk op play en laat je vliegensvlug bijpraten! Maarten vertelt je over energielabels, waarom jij er één nodig hebt en wat een adviseur voor jou doet. En ben je nou zelf adviseur en wil je weten wat Woninglabel.nl jou te bieden heeft? Dan is deel 4 wat voor jou!

Deel 1: Wat is een energielabel?

Ga je jouw huis verkopen, verhuren of laat je een nieuw huis bouwen? Dan heb je een energielabel nodig. Dit is wettelijk verplicht! Maarten van Woninglabel.nl legt jou in deze video uit wat een energielabel is.

Deel 2: Hoe werkt Woninglabel.nl?

Heb jij een energielabel voor jouw woning nodig? Maarten van Woninglabel.nl legt in deze video uit hoe Woninglabel.nl werkt. Zo regel je gemakkelijk en snel een energielabel.

Deel 3: Wat doet een adviseur?

Een adviseur op je dak? In deze video legt Maarten van Woninglabel.nl uit wat hij bij jou thuis komt doen om een energielabel op te kunnen stellen.

Deel 4: Voor energieadviseurs

Hallo adviseur! Wil jij gemakkelijk, voor een goed tarief en dichtbij huis energielabels opstellen? In deze video legt Maarten van Woninglabel.nl jou uit hoe Woninglabel.nl werkt voor adviseurs.

Vergelijk energielabel-adviseurs

Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid op basis van jouw gegevens.

Vergelijk nu

Meer labelnieuws

Placeholder
22 September 2023

Welke banken geven duurzaamheidskorting

Placeholder
20 September 2023

Prinsjesdag 2023: Over energie en de woningmarkt

Placeholder
18 September 2023

Verder verduurzamen dan de Standaard voor woningisolatie

Placeholder
13 September 2023

Kantoren met slecht energielabel zien prijsdaling van 20%