Placeholder

Ontvang nu 10% korting op je Maatwerkadvies opleiding

7 December 2023Jelmer Jasken

Beste adviseur, ben jij bij Woninglabel.nl aangesloten? Dan kun je middels een kortingscode jezelf laten opleiden tot gecertificeerd maatwerkadviseur middels de maatwerkadvies opleiding bij Kader. Hoe? Dat lees je hieronder!

Wij van Woninglabel.nl hebben in samenwerking met Kader Academy een geweldig kerstcadeau voor jou als aangesloten adviseur! Profiteer nu van een exclusieve korting van 10% op de Maatwerkadvies opleiding bij Kader Academy!

Wil je als adviseur van deze aanbieding profiteren? Stuur dan een e-mail of bericht naar Jacko ter Voorde, zodat hij jou de kortingscode kan toesturen.

Inhoud van de Maatwerkadvies opleiding bij Kader

Om het energieverbruik van een huis accurater te bepalen, is het op maat gemaakte advies ontwikkeld. Dit advies maakt standaard gebruik van de drie profielen zoals beschreven in de NTA 8800: energie-onbewust, energiebewust of standaard.

Bij het opstellen van Maatwerkadvies is het essentieel om het goed af te stemmen. Naast het reguliere energielabel rekenmodel zijn ook specifieke gebruiksgegevens van bewoners, het gemeten energieverbruik gedurende een kalenderjaar en de bijbehorende klimaatgegevens nodig. Het op maat gemaakte advies wordt vaak gebruikt bij het aanvragen van gunstige leningen voor verduurzaming of groene hypotheken, en ook voor subsidieaanvragen zoals de Energie Investeringsaftrek (EIA). Kader Academy biedt een opleiding aan waarbij je leert hoe dit proces werkt en je voorbereidt op het examen.

Benieuwd naar de Maatwerkadvies opleiding van Kader? In hun brochure staat uitgebreide informatie over de opleiding. Mocht je na het lezen van de brochure nog vragen hebben, dan staat het team van Kader voor je klaar en helpen ze graag om in contact te komen!

Vergelijk energielabel-adviseurs

Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid op basis van jouw gegevens.

Vergelijk nu

Meer labelnieuws

Placeholder
10 June 2024

7 slimme tips voor duurzaam en milieuvriendelijk wonen

Placeholder
3 June 2024

Wat betekenen de energielabels A++++ tot en met G?

Placeholder
3 June 2024

Waarom zonnepanelen uitvallen en 8 tips om dit te voorkomen

Placeholder
27 May 2024

Wat doet het energielabel met de WOZ-waarde van je woning?