Placeholder

Hoe kan ik een energielabel aanvraag annuleren?

Bij Woninglabel.nl streven we ernaar om het proces van het aanvragen van onze diensten zo transparant en eenvoudig mogelijk te maken. Wanneer je een aanvraag indient, zorgen wij ervoor dat zowel jij als de adviseur direct op de hoogte zijn van de kosten, zonder verrassingen achteraf. Op onze website presenteert de adviseur het ‘all-in’ tarief, inclusief BTW. Het mooie hiervan is dat er geen extra kosten, zoals voorrijkosten, bovenop komen. Om deze helderheid te waarborgen, maken wij geen gebruik van traditionele offertes, maar werken we met opdrachten tot dienstverlening. 

Zodra je de opdracht hebt gegeven, gaat onze adviseur onmiddellijk aan de slag met de nodige voorbereidende werkzaamheden. Deze directe aanpak stelt ons in staat om efficiënt te werken en jou zo snel mogelijk van dienst te zijn. We begrijpen echter dat plannen kunnen veranderen, en daarom geven we je de flexibiliteit om de aanvraag te annuleren als dat nodig is. In dat geval brengt de adviseur annuleringskosten van €35,70 inclusief BTW en 10% administratiekosten in rekening. Deze kosten dekken de gemaakte inspanningen en zorgen ervoor dat we onze dienstverlening op een hoog niveau kunnen handhaven. 

Bij Woninglabel.nl streven we naar een soepele en transparante samenwerking, waarbij duidelijkheid en flexibiliteit hand in hand gaan. Wij geloven dat deze benadering bijdraagt aan een positieve ervaring voor zowel onze klanten als onze adviseurs. 

Vergelijk energielabel-adviseurs

Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid op basis van jouw gegevens.

Vergelijk nu