Placeholder

Wie is voor mij de meest geschikte energielabel-adviseur?

Wie voor jou de meest geschikte energieprestatie adviseur (EP Adviseur) is hangt van je situatie en prioriteiten af. Om de meest geschikte energielabel-adviseur voor jouw woning of bedrijfspand te vinden voer je je postcode in. In het geval van een woning geef je vervolgens aan om wat voor soort woning het gaat. De oppervlakte van je woning wordt vervolgens automatisch door onze vergelijker berekend. In het geval van een bedrijfspand berekent de vergelijker vervolgens automatisch de oppervlakte van je pand. Klopt de oppervlakte niet? Dan kun je deze zelf aanpassen. De vergelijker toont dan de beschikbare energielabel-adviseurs bij jou in de buurt.

Vervolgens kun je filteren op basis van waar jouw prioriteiten liggen: prijs, levertijd en beoordeling. Ook kun je aangeven of het om een energielabel gaat in de basismethodiek of in de detailmethodiek. Bij nieuwbouwwoningen gebouwd na 1 januari 2021 is een energielabel opgesteld volgens de detailmethodiek altijd verplicht.

Zodra je de geschikte energielabel-adviseur heb gevonden, vragen we nog enkele aanvullende gegevens van je zodat de energielabel-adviseur contact met je op kan nemen. Deze informatie vul je bij het aanvraagformulier in. Dit formulier verschijnt zodra je op de groene ‘aanvragen’-knop klikt die naast elke energielabel-adviseur in de vergelijker op Woninglabel.nl verschijnt. De informatie die je invult wordt verstuurd en je geeft de energielabel-adviseur opdracht voor het opstellen van het energielabel voor het vastgestelde bedrag. Komt het bedrag op de factuur die je van de energielabel-adviseur ontvangt niet overeen met het bedrag dat in de vergelijker op onze Woninglabel.nl website verscheen? Dan moet je de desbetreffende energielabel-adviseur hier zeker op aanspreken, want deze moet zich verplicht houden aan de vastgestelde prijzen. Doet de energielabel-adviseur dit niet nadat je hem hierop hebt aangesproken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice door te mailen naar: info@woninglabel.nl, of te bellen met / een Whatsapp-bericht te sturen naar: 085 – 01 620 80. 

Vergelijk energielabel-adviseurs

Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid op basis van jouw gegevens.

Vergelijk nu