Placeholder

EP Opfriscursus Korting 2023

Net als in 2022, is de bijscholingscursus ook verplicht in 2023. De bijscholing staat ook wel bekend als de opfriscursus. Om je vakbekwaamheid als EP Adviseur te behouden, dien je de bijscholing vóór 1 juli 2023 af te ronden. De opfriscursus is bedoelt om jou als adviseur op de hoogte te stellen van aanpassingen in de NTA 8800 / BRL9500 en de nieuwe opnameprotocollen. Als aangesloten adviseur bij Woninglabel.nl profiteer je nu tijdelijk van korting bij twee van onze aangesloten partners!

BENGopleiding

Een verplichte bijscholing hoeft bij BENGopleiding niet als verplichte dag te worden ervaren. De bijscholing behandelt de benodigde stof, maar biedt ook verdere verdieping. In 2023 laat BENGopleiding jou namelijk kennismaken met de Luchtdichtheidsmeting.

Als aangesloten adviseur bij Woninglabel.nl profiteer je bij BENGopleiding van €25,- korting met de code: Woninglabel-bijscholing.

Meld je als adviseur aan via: https://www.bengopleiding.nl/ep-bijscholing/ én verzilver je kortingscode!

EP Academie

EP Academie is onze andere partner op het gebied van opleidingen en biedt verschillende bijscholingscursussen aan. Als aangesloten adviseur bij Woninglabel.nl profiteer je van maar liefst 10% korting op de bijscholingscursussen.

EP Academie biedt de bijscholingscursussen van februari tot en met juni op verschillende locaties door heel Nederland aan. Middels de code woninglabel2023 kun je de korting verzilveren. De kortingscode is vanaf begin februari tot eind maart geldig. Als adviseur kun je jezelf in die periode inschrijven op een beschikbare locatie en datum naar keuze.

Meld je als adviseur aan via: https://ep-academie.nl/ én verzilver je kortingscode! 

Vergelijk energielabel-adviseurs

Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid op basis van jouw gegevens.

Vergelijk nu