Placeholder

Hoe snel ontvang ik het energielabel voor mijn bedrijfspand?

Hoe snel ontvang je het energielabel bedrijfspand? Dat hangt af van de energieprestatie adviseur (EP Adviseur) met wie je in zee gaat en de oppervlakte van jouw bedrijfspand. De ene energielabel-adviseur heeft sneller een energielabel voor jouw bedrijfspand opgesteld dan de andere energielabel-adviseur. In onze vergelijker op Woninglabel.nl kun je gemakkelijk filteren op levertijd, zodat jij zo snel mogelijk het energielabel voor jouw bedrijfspand ontvangt.

Veel van de bij Woninglabel.nl aangesloten energielabel-adviseurs bieden ook een spoedservice aan. Zo ontvang jij met spoed je energielabel bedrijfspand en ben je verzekerd van een korte levertijd van het energielabel voor jouw bedrijfspand. Aan de spoedservice zijn vaak wel extra kosten verbonden. Zijn lage energielabelkosten voor jou belangrijker en wil je best een paar dagen langer op je label wachten? Geen probleem! Filter dan op prijs in onze vergelijker op Woninglabel.nl nadat je de gegevens van jouw bedrijfspand hebt ingevuld.

Levertijd ontvangen energielabel bedrijfspand

De landelijke levertijd voor energielabels wordt steeds korter. Om je een impressie te geven: de gemiddelde landelijke levertijd via Woninglabel.nl was in mei 2022 17,8 dagen. In de praktijk ontvang je je energielabel bedrijfspand echter vaak al sneller. Zo zijn er bij Woninglabel.nl ook energielabel-adviseurs aangesloten die al binnen 3 werkdagen een energielabel voor jouw bedrijfspand kunnen leveren. Natuurlijk hangt de levertijd van jouw energielabel wel samen met de oppervlakte van jouw bedrijfspand.

Zo zal de opname van een kleiner bedrijfspand sneller verlopen en zal de levertijd ook korter zijn. In de opname van een groter bedrijfspand gaat doorgaans meer tijd zitten, dus zal de levertijd van het energielabel ook oplopen.

Vergelijk energielabel-adviseurs

Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid op basis van jouw gegevens.

Vergelijk nu