Alle energielabel-adviseurs op één plek
Geen gedoe
Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid
8.7 / 10(356 reviews)
Alle adviseurs
Alle adviseurs

Jouw gegevens

Postcode en huisnummer
Type woning

Keemink Vastgoed Inspectarium

Energielabel-adviseur: Keemink Vastgoed Inspectarium

Alle producten van Keemink Vastgoed Inspectarium bekijken? Vul links jouw gegevens in en je ziet meteen de voor jou beschikbare producten.

Informatie over Keemink Vastgoed Inspectarium

Keemink Vastgoed is een Vastgoedadviesbureau met een vestiging in Schiedam. Wij doen inspecties, keuringen, inventarisaties en zijn een specialist in het opstellen van energielabels en het opstellen van pragmatische verduurzamingsadviezen. Als specialist stellen wij al meer dan 15 jaar energielabels op voor klein en grote woningen voor uiteenlopende opdrachtgevers. Of u nu een energielabel zoekt voor uw appartement, eengezinswoning, loft, villa, penthouse of hoekwoning: Wij helpen u snel, vakkundig en aan een representatief energielabel voor de verkoop, herfinanciering of verduurzamingsplannen van uw woning. Als het echt goed moet, kiest u voor Keemink Vastgoed Inspectarium.

Waarom Keemink Vastgoed Inspectarium?

  • Al meer dan vijftien jaar specialist
  • Afspraak = afspraak
  • Betrouwbare inspecteurs
  • Vlotte doorlooptijden
  • Goede communicatie

Klantervaringen

Ellen Markwijk

De meting van het label is snel gedaan. Vriendelijke man die snel en secuur alles heeft opgemeten. De levering van het energielabel is binnen een week, na opmeting, afgerond. Ik zou Keemink Vastgoed dan ook zeer aanraden!

Adviseurs door heel Nederland om uit te kiezen

Alle adviseurs