Alle energielabel-adviseurs op één plek
Geen gedoe
Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid
8.8 / 10(478 reviews)

Wie wij zijn

Wie zijn de mensen achter Woninglabel.nl?

We maken graag kennis! Wij, Jos, Maarten & Stefan, de drie initiatiefnemers van Woninglabel.nl horen elkaar dit constant zeggen. Wij maken graag de verbinding tussen de aangesloten energielabel-adviseurs en jou als woningeigenaar op zoek naar een energielabel!

Als woningeigenaar heb je gemiddeld 1 keer per 8 jaar een (nieuw) energielabel nodig. De energielabelmarkt is dus logischerwijs niet direct een markt waarin je thuis bent. Uiteraard wil je wél een goed product en fijne dienstverlening tegen een scherp tarief. Door alle energielabel-adviseurs bij jou in de buurt overzichtelijk weer te geven en door alle informatie over energielabels op één overzichtelijke plek aan te bieden ontzorgen we je. Zo vind je in korte tijd de energielabel-adviseur die het beste bij je past. Daarnaast doen wij waar we goed in zijn en waar we energie van krijgen: verbinden!

Hoe komt onze visie naar voren in Woninglabel.nl?

Woninglabel.nl biedt een transparante vergelijking zonder fratsen. We zijn meer dan een gemiddelde vergelijkingswebsite. Wat ons uniek maakt is dat we weten waar we over praten. We staan zelf óók met de voeten in de klei, of eigenlijk zo nu en dan op het dak. Wij zijn zelf energielabel-adviseurs met ruim 10 jaar ervaring in de energielabelmarkt. Wij zijn de energieke ondernemers achter Ecocert, wat zich sinds de oprichting van Woninglabel.nl uitsluitend nog richt op de commerciële markt. We zijn zelf dan ook niet te vinden op het vergelijkingsplatform. Zo kunnen we jou en onze energielabel-adviseurs onafhankelijk en objectief faciliteren.

De energielabelmarkt is een relatief jonge markt en we kennen onze adviseurs ook écht. We staan nauw met hen in contact. Dit om jou de beste ervaring met ons product te bieden en te doen waar wij blij van worden: jou verbinden met de beste energielabeladviseur. En natuurlijk samen Nederland een stukje duurzamer maken!

Jos, Maarten en Stefan

Team Woninglabel.nl

Onze vacatures

We hebben momenteel helaas geen vacatures, kom op een later moment terug en houd onze Social Media kanalen in de gaten!

Vergelijk energielabel-adviseurs

Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid op basis van jouw gegevens.

Vergelijk nu