Alle energielabel-adviseurs op één plek
Geen gedoe
Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid
8.7 / 10(356 reviews)

Onze samenwerkingspartner Kader Opleidingen

Onze samenwerkingspartner Kader Opleidingen

Onze samenwerkingspartner Kader Opleidingen uitgelicht voor jou.

Onze samenwerkingspartner Kader Opleidingen helpt organisatiedoelstellingen te realiseren op het gebied van kwaliteit, veiligheid en arbo, milieu, MVO en informatiebeveiliging. Dat doen wij door advies, begeleiding, opleidingen, interim- en software oplossingen. Gestart in 1994, is Kader anno 2020 een organisatie met ruim 200 medewerkers .

Kader staat voor informeel contact en een flexibele instelling. Wij werken met vakinhoudelijke docenten die actief zijn in het werkveld. Per jaar volgen meer dan 4000 mensen één van onze 40 opleidingen of in-company trainingen die direct aansluiten op hun eigen vakgebied;

Kader kenmerkt zich door een kwalitatief sterk en divers opleidingsprogramma binnen de energieprestatie en kan daarmee een gevarieerde doelgroep bedienen. Van opleidingen energieprestatieadviseur voor woningen en utiliteitsbouw tot energiecoach.

Of u nu de energieprestatie van woningen of utiliteitsgebouwen wilt bepalen, de hoofdlijnen van de nieuwe energieprestatiemethodiek wilt weten of financieel adviseur of bedrijfsmakelaar bent en de invloed van gebouwkenmerken op het energielabel aan uw klant wilt kunnen vertellen, Kader helpt u graag op weg. Wilt u voldoen aan het verplichte energielabel C per 1 januari 2023 of daarop gaan handhaven? Ook daarvoor bent u bij Kader aan het goede adres.  Gaat u als energiecoach aan de slag of heeft u vragen over de energetische situatie van uw gebouw en bijbehorende energiebesparende maatregelen? Het opleidingenpakket van Kader helpt u verder.

Neem contact op met Kader of meld u direct aan via de website.

Logo Kader

Lees meer:

Woninglabel.nl voorziet jou als energieadviseur van opdrachten voor het uitvoeren van energielabels. Om jou als (beginnend) adviseur op weg te helpen hebben we samenwerkingen met meerdere organisaties die jou helpen om je werk te kunnen (gaan) doen! Benieuwd naar al onze samenwerkingspartners en wat zij doen? Klik dan hier.

Wil je meer lezen over de mogelijkheden die Woninglabel.nl jou biedt voor het ontvangen van de beste opdrachten voor het opstellen van energielabels? Kijk op onze informatiepagina voor zakelijke klanten.

Vergelijk energielabel-adviseurs

Vergelijk op prijs, kwaliteit en snelheid op basis van jouw gegevens.

Vergelijk nu